Мой сайтВоскресенье, 05.05.2024, 06:53

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2023 » Март » 16 » Наші новинки
18:45
Наші новинки

Пропонуємо Вашій увазі серію книг відомої німецької письменниці Керстін Гір "Зільбер", яку нам люб'язно надав Goethe-Institut Ukraine у рамках проекту "Мова. Культура. Німеччина"

На сторінках книг розгортаються справді неймовірні пригоди у снах старшокласниці Лів Зільбер.

Керстін Гір народилася у Бергіш-Гладбаху, Німеччина. Вивчала німецьку і англійську літературу і музикознавство, потім перевелася на факультет бізнесу та психології спілкування — закінчила з дипломом педагога. Час від часу вона залишалася без роботи і в 1995 році почала писати жіночі романи. І відразу домоглася успіху: роман «Männer und andere Katastrophen» («Чоловіки і інші катастрофи») був екранізований з Хайке Макач у головній ролі. Потім Керстін перейшла до більш «просунутого» жанру — жіночої іронічної прози. У 2005 році її роман «Ein unmoralisches Sonderangebot» («Непристойна пропозиція») удостоївся літературної премії DeLiA як найкращий німецький любовний роман.

Сьогодні Керстін проживає разом з чоловіком, сином, двома чарівними кішками, трьома ручними курками і золотими рибками, кількість яких важко піддається обліку, в селі недалеко від Бергіш-Гладбаха. На її рахунку сім національних і європейських бестселерів і 2 екранізації.

Власне пристрасть автора з давніх пір — фантастика. Ще маленькою дівчинкою Керстін любила вигадувати фентезі-історії, записувала їх і доповнювала власними ілюстраціями. "Дж. Р. Толкін був і залишається для мене улюбленим автором. Історія про бідного принца Джеремі Безземельного навіяна казкою Толкіна «Фермер Джайлз з Хему», де мова йде про хитрого дракона на ім'я Хризофілакс. Мого дракона звуть Брунофілакс; він двоюрідний брат Хризофілакса, що можна зрозуміти з його характеру та імені", — розповіла Керстін про своїй книзі «Джеремі і Безземельний дракон».

У 2009 році Керстін спробувала себе в жанрі молодіжної фантастики: трилогія «Таймлесс» мала чималий успіх, і в 2014 році вийшла німецька екранізація другої частини.

Коротко про сюжет:

Перша книга сновидінь:

Старшокласниця Лів Зільбер переїжджає до Лондона і потрапляє у вихор дивовижних подій. Вдень на неї чекають нова сім'я і престижна школа з компанією старшокласників. А вночі Лів блукає довгим коридором із незліченною кількістю дверей. Двері незвичайні - це вхід у чужі сновидіння. Лів володіє рідкісним даром - керувати своїми снами і потрапляти в чужі, від милих солоденьких видінь до жахливих жахів. І де ж найцікавіше, як не у снах?

Друга книга сновидінь:

Допитлива й невгамовна Лів Зільбер продовжує досліджувати світ керованих снів, що тісно переплітається з її повсякденністю. Навколо неї відбуваються дивні, захопливі та ризиковані речі. Її молодшій сестрі Мії загрожує небезпека. Лиходій ховається в довгих коридорах із таємничим шелестом, і ним може виявитися будь-хто: загадковий Володар тіней або... хтось реальний.

Третя книга сновидінь:

Коридор із кольоровими дверима і м'яким світлом, будь-кому може здатися радісним і мирним, але не Лів Зільбер. Це місце магічне, таємниче й небезпечне. Тиша ніби чатує, а ще тільки визначити, звідки походить те світло. Іноді небезпека набуває цілком реальних обрисів: раптовий холод і хмара чорного пір'я попереджають про появу зловісного володаря ночі. Хто ж він? Це і належить з'ясувати Лів та її друзям у заключній книзі популярної трилогії Керстін Гір.

Книги будуть цікавими для підлітків та всіх, хто полюбляє читати про дивовижні пригоди.

#щопочитати

#новіцікавинки

Просмотров: 32 | Добавил: ratdulivre | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск

Календарь
«  Март 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz